JORDI JORRO

marc-banuls-deportistas-08Jo fa molts anys que soc un apassionat de l’atletisme, corrent tant cross, pista, curses populars com muntanya. Una dificil situació personal farà cosa d’un any, junt a la pérdua de motiviació pels mals resultats en les últimes curses llargues fetes, em van portar a la conclusió de que havia que canviar la forma de fer les coses y necessitava tornar a tindre il·lussió pel que mes m’agradava.

Vaig apostar per Marc com a entrenador, a més de per ser company d’equip en la secció de muntanya, perquè no volia encaixar-me en vells sistemes d’entrenament de preparadors pòtser més experimentats. En converses amb ell, veïa la il·lussió de qui vol fer coses noves, probar, buscar possibilitats, etc…

La grata sorpresa va ser el seu grup d’entrenament, que et fa un més d’ells des del primer dia. Un grup jove, amb ganes de millorar, y amb grans resultats. Em va retornar les ganes de que arribe la vesprada per a sortir a entrenar, sobre tot entre setmana despres de treballar.

Un sistema de treball basat en el pols, m’ha ensenyat que no sabia tant sobre mí com a corredor com jo em pensaba. Amb els consells de Marc he aprés a ser pacient i veure com amb el pas dels mesos la forma millora planificant una temporada, cosa que tenia oblidada, y els resultats han sigut molt notables.

En definitiva, amb una il·lusió renovada i les hores de treball d’elaborar els entrenaments, Marc ha aconseguit que tinga plantejats molts reptes per a aquest any, i ara si, la firmessa de que els puc aconseguir.

Jordi Jorro